KAFFED’den Adıgey Başkanı’na tebrik mesajı

KAFFED’in Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Sayın Aslanceri Thakushinov’a göndermiş olduğu tebrik mesajı ekteki gibidir.

********

Sayın Aslanceri Thakushinov
Adıgey Cumhuriyeti Başkanı
Adıgey Cumhuriyeti, Maykop
Ekselansları,

Rusya Federasyonu Başkanı Sn. Dimitri Anatoliyeviç MEDVEDEV tarafından aday gösterilmenizin ardından  Adıgey Cumhuriyeti Parlamentosu’nun büyük çoğunluğunun desteği ile ikinci kez  Adıgey Cumhuriyeti Başkanlığına seçildiğinizi büyük bir memnuniyet ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Kafkas Dernekleri Federasyonu adına, bu onurlu göreve tekrar seçilmenizden dolayı size en samimi tebriklerimizi göndermekten mutluluk duyuyorum.

Adıgey ismini taşıyan yegane yapımız,  Adıgey Cumhuriyeti’nin ekonomik ve sosyal gelişiminin sağlanması ve  Adıgey Cumhuriyeti – diaspora ilişkilerinin güçlendirilmesi doğrultusunda yapmış olduğunuz katkılar, diasporadaki tüm hemşehrilerimiz tarafından da büyük bir takdir ve saygı ile karşılanmaktadır. Adıgey Cumhuriyeti’nin, önümüzdeki dönemde de, sizin liderliğiniz ile büyük gelişimler göstererek, her alanda önemli başarılar kazanacağına inancımız tamdır.

Kafkas Dernekleri Federasyonu olarak kimliğimizi koruma, dilimizi, kültürümüzü yaşatma ve  anavatanımıza dönüş çalışmalarımızda en büyük desteği yine sizden, Adıgey Cumhuriyeti kurumlarından ve halkından alacağımıza inanıyoruz. Bu inanç ile sizi tekrar kutluyor, çalışmalarınızda diaspora olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu teyid ediyoruz.

En derin saygılarımızla.

ŞĞELIĞO Vacit KADIOĞLU

Genel Başkan

En İyi Oyun Blog